SEKOLAH MENENGAH AGAMA ATAS SULTAN ZAINAL ABIDIN, JALAN SULTAN MAHMUD, 20400 KUALA TERENGGANU, TERENGGANU DARUL IMAN * TEL:09 6221086 * FAX:09 6317086 * Email:smaasza58@gmail.com *

Tuesday, November 15

KONVENSYEN PRA-U


Majlis Konvensyen Pra-U SMAASZA diadakan pada hari ini, 15 November di Bilik Seminar Tingkatan 6. Majlis yang diadakan buat julung kalinya ini telah dirasmikan oleh Tuan Pengetua SMAASZA Encik Hashim bin Embong.

Pelajar Pra-U SMAASZA tahun ini adalah merupakan keluaran pertama setelah tingkatan 6 di SMAASZA yang dibubarkan pada tahun 2007-2009, dihidupkan semula pada tahun 2010.  Oleh itu, majlis pada hari ini sangat bermakna buat anak-anak pelajar juga guru-guru khususnya guru-guru tingkatan 6.

Adalah diharapkan majlis ini akan menjadi titik bermulanya semula kegemilangan tingkatan 6 atau kini Pra-U di SMAASZA, insyaAllah.

0 comments:

Post a Comment

Foto galeri smaasza

SMAASZA SMAASZA SMAASZA SMAASZASMAASZA SMAASZA SMAASZA SMAASZASMAASZA SMAASZA SMAASZA SMAASZASMAASZA SMAASZA SMAASZA SMAASZASMAASZA SMAASZA SMAASZA SMAASZASMAASZA SMAASZA SMAASZA SMAASZASMAASZA SMAASZA SMAASZA SMAASZASMAASZA SMAASZA SMAASZA SMAASZASMAASZA SMAASZA SMAASZA SMAASZASMAASZA SMAASZA SMAASZA SMAASZASMAASZA SMAASZA SMAASZA SMAASZASMAASZA SMAASZA SMAASZA SMAASZASMAASZA SMAASZA SMAASZA SMAASZASMAASZA SMAASZA SMAASZA SMAASZASMAASZA SMAASZA SMAASZA SMAASZASMAASZA SMAASZA SMAASZA SMAASZASMAASZA SMAASZA SMAASZA SMAASZASMAASZA SMAASZA SMAASZA SMAASZASMAASZA SMAASZA SMAASZA SMAASZASMAASZA SMAASZA SMAASZA SMAASZASMAASZA SMAASZA SMAASZA SMAASZA

HTML