SEKOLAH MENENGAH AGAMA ATAS SULTAN ZAINAL ABIDIN, JALAN SULTAN MAHMUD, 20400 KUALA TERENGGANU, TERENGGANU DARUL IMAN * TEL:09 6221086 * FAX:09 6317086 * Email:smaasza58@gmail.com *

Saturday, May 3

Majalah sekolah

Reka Bentuk Muka Hadapan Majalah SEMASA 2013
Buat julung kalinya majalah SEMASA telah diterbitkan dalam bentuk warna-warni sepenuhnya.  SEMASA Edisi ke-27 telah diterbitkan dengan jayanya dengan penampilan dan imej yang baru sesuai dengan SMAASZA yang telah bergerak maju ke hadapan.
Isi Kandungan Majalah SEMASA 2013
Sebahagian kandungan
Majalah SEMASA Edisi ke-27 ini telahpun diagihkan kepada pelajar-pelajar 2013.  Untuk makluman, kepada pelajar yang masih belum mendapatkannya bolehlah mendapatkannya sehingga 30 Jun 2014. Selepas 30 Jun 2014 majalah yang masih belum dituntut akan diagihkan kepada perpustakaan sekolah-sekolah di sekitar Kuala Terengganu sebagai koleksi perpustakaan sekolah.
Ketua Guru Editor sedang mengagihkan majalah SEMASA kepada pelajar SPM 2013

Pelajar sedang menikmati majalah SEMASA

Ambil jangan tak ambil...!

Berbangga dengan majalah sekolah!!!

1 comments:

izzah said...

salam..saya nak minta perkongsian dari segi kaedah penghasilan dan juga bahan2 untuk majalah sekolah boleh ke?sebab tahun ni saya kena pegang redaksi sekolah...jadi nak minta tunjuk ajar..boleh ke?

Post a Comment

Foto galeri smaasza

SMAASZA SMAASZA SMAASZA SMAASZASMAASZA SMAASZA SMAASZA SMAASZASMAASZA SMAASZA SMAASZA SMAASZASMAASZA SMAASZA SMAASZA SMAASZASMAASZA SMAASZA SMAASZA SMAASZASMAASZA SMAASZA SMAASZA SMAASZASMAASZA SMAASZA SMAASZA SMAASZASMAASZA SMAASZA SMAASZA SMAASZASMAASZA SMAASZA SMAASZA SMAASZASMAASZA SMAASZA SMAASZA SMAASZASMAASZA SMAASZA SMAASZA SMAASZASMAASZA SMAASZA SMAASZA SMAASZASMAASZA SMAASZA SMAASZA SMAASZASMAASZA SMAASZA SMAASZA SMAASZASMAASZA SMAASZA SMAASZA SMAASZASMAASZA SMAASZA SMAASZA SMAASZASMAASZA SMAASZA SMAASZA SMAASZASMAASZA SMAASZA SMAASZA SMAASZASMAASZA SMAASZA SMAASZA SMAASZASMAASZA SMAASZA SMAASZA SMAASZASMAASZA SMAASZA SMAASZA SMAASZA

HTML