SEKOLAH MENENGAH AGAMA ATAS SULTAN ZAINAL ABIDIN, JALAN SULTAN MAHMUD, 20400 KUALA TERENGGANU, TERENGGANU DARUL IMAN * TEL:09 6221086 * FAX:09 6317086 * Email:smaasza58@gmail.com *

Friday, January 20

Marathon SMAASZA 2012


 Marathon 2012 telah berlangsung selama dua hari bermula 18-19 Januari.  Pelajar putera dan puteri telah dibahagikan kepada empat rumah sukan iaitu merah, hijau, biru dan kuning.
Peringkat awal telah diadakan pada hari Rabu jam 3.30 petang dan peringkat akhir pada hari Khamis 8.30 pagi.  Trek laluan adalah menyusuri Jalan Pantai Batu Burok bagi pelajar puteri sementara pelajar putera sehingga ke Primula dan kembali semula ke sekolah.
Acara ini dimulai dengan senaman memanaskan badan yang diadakan di Dataran SMAASZA di ketuai oleh Setiausaha Sukan sekolah Encik Amir Hussin bin Ali. 
Acara sebenar Marathon berlangsung di padang sekolah.   Pelari Marathon telah dilepaskan oleh Pengetua Cemerlang En. Hashim bin Embong.Sila KLIK di sini untuk melihat foto-foto seterusnya.

0 comments:

Post a Comment

Foto galeri smaasza

SMAASZA SMAASZA SMAASZA SMAASZASMAASZA SMAASZA SMAASZA SMAASZASMAASZA SMAASZA SMAASZA SMAASZASMAASZA SMAASZA SMAASZA SMAASZASMAASZA SMAASZA SMAASZA SMAASZASMAASZA SMAASZA SMAASZA SMAASZASMAASZA SMAASZA SMAASZA SMAASZASMAASZA SMAASZA SMAASZA SMAASZASMAASZA SMAASZA SMAASZA SMAASZASMAASZA SMAASZA SMAASZA SMAASZASMAASZA SMAASZA SMAASZA SMAASZASMAASZA SMAASZA SMAASZA SMAASZASMAASZA SMAASZA SMAASZA SMAASZASMAASZA SMAASZA SMAASZA SMAASZASMAASZA SMAASZA SMAASZA SMAASZASMAASZA SMAASZA SMAASZA SMAASZASMAASZA SMAASZA SMAASZA SMAASZASMAASZA SMAASZA SMAASZA SMAASZASMAASZA SMAASZA SMAASZA SMAASZASMAASZA SMAASZA SMAASZA SMAASZASMAASZA SMAASZA SMAASZA SMAASZA

HTML